torsdag 28. april 2011

sesongens siste vm treninger

De to siste dagene har vært gode oppkjøringer mot vm. Tirsdag startet vi kl. 10.00 i et lokalt dansestudio for å kjøre igjennom dansene. Vi begynner å føle oss veldig trygge på alt så det var bare å danse, danse, danse oooog danse i tooo hele timer. Men vi kunne kjenne at flykroppen var der så det var godt vi fikk rørt litt på oss ;) Etter trening dro vi rett tilbake til bassenget for å skylle av oss svette, støv og møkk fra dansegulvet. Og brunfargen blir mer og mer intens ;)

Etter taningen var over dro vi til florida mall der 17 jenter gikk BANANAS med shoppingen. Marte og Marita møttes inne på forever 21 og var spinnville etter klær, smykker og sko.. Men Marita fant faktisk bare 1 ting (fornuftig shopper) mens Marte stakk av med seieren denne runden. Etter 4 timer kappgang på Florida mall så vi oss som ferdige og dro hjem for å sove før den store generalprøven ;)

Onsdag våknet vi til enda mer sol og en alligator i hagen!! Eller, det er ikke akkurat hage men en liten sump som ligger utenfor leilighetene våre. Det var skikkelig action i hverdagen da en skilpadde var på vei mot alligatoren og en av dem ville spise den andre, men ting tok så sykt lang tid før noen av dem klarte å reagere så skilpadden sank før det skjedde noe som helst! Vet ikke helt om vi håpet på action eller at skilpadda skulle overleve der men...

Første trening i dag utspilte seg på arenaen der VM skal foregå. Vi spilte musikk sammen med 4 andre BOM, BANG, PJONG, BRAAAM musikker og med vår huldre sang forførte vi alle i hallen til å stoppe opp med det dem drev med for å komme bort til gulvet der vi stod for å se på oss! Folk klappet tilogmed da vi var ferdige å danse!! Vi liker å skikke oss ut og vi liker at folk snakker om oss, mohahahaha ;)

Her var vi bare i 20 minutter før vi dro til dansesalen igjen for å gjøre litt småpirk. Men det endte heller med at Maria holdt en fantastisk body balance time som var styrkende og tøyende for musklene og godt for sinnet. Og tru det eller ei, da vi var ferdige satt faktisk alle de 17 jentene og GRÅT!!! Av no reason... Alle bare gråt og gråt og gråt. Først var alle litt redd for å vise til hverandre at vi gråt fordi vi også lurte jo på hvor dette kom fra! Men da vi så at flere gråt begynte tutinga... Tror det var noe vi trengte å få ut, hehe.. Så vi avsluttet treningen med dette. Med ro i sjela og en kropp som er klar for å sloss etter det gullet dro vi tilbake til bassenget for å vaske av oss støv, svette og tårer... .. Hardt liv? ;)

1 kommentar:

  1. Hahaha, dere er så søte!

    Gleder meg så sykt til å se dere, og krysser fingrene for at livestreamen virker i morgen =D

    SvarSlett