lørdag 30. april 2011

Åpningssermoni!

Torsdag var det duket for åpningssermoni. Men før dette skulle huldrene gjøre seg klare med hår.. Ved bassengkaten! Igjen... hardt liv! Vi hadde goood tid og vi solte oss, badet, irriterte oss over teite dansker og tok livet heeelt med ro. Da klokka ble 14 dro vi avgårde til world wide of sports der VM er. Endelig var lokalet fyllt opp av både danselag og cheerlag som ENDELIG skulle få konkurrere. I fjor var det jo askesky kaos på denne tiden av året så det var en skikkelig laber stemning med halvparten så lite folk! Men i år var det fullt og det tok sin tid å få alle klare også men det ble en veldig fin sermoni. Med taler, flagg og ed var VM åpnet!

Etter åpningssermonien ble vi igjen for å se på group stunten til Norge som tok en fantastisk 2. plass! De kjørte helt feilfritt og imponerte alle i publikum..

Her kunne vi ikke være lenge, så vi dro fortere enn svint hjem til hotellet igjen for å.... LEGGE OSS VED BASSENGET! hehe.. Alt av brunfarge skal på! Vi fikk ikke vært der så lenge for alle jentene måtte dolle seg, stæsje seg, sminke seg og ordne seg til den store middagen på et ordentlig amerikansk steakhouse. Med biff, indrefilet, scampi, kylling, poteter og saus i magen gjorde intros seg klare for konkurransen, dag 1!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar