mandag 20. desember 2010

DRITTREGN!

Amerikanerne sier: Det pleier aldri å regne så lenge i strekk her i california! Det pleier toppen å vare i 2 dager.. Og nå har det dårlige været vart i 5 dager! Det er fordi Marita kom! De syns forresten jeg er dødsrar som fryser rumpa av meg i dette været når jeg kommer fra norge der det er vinter 6 mnd i året. Amerikanere syns forresten at norge er det mest eksotiske landet i verden og de syns det er KJEMPEgøy at vi har gratis sykehus og at man får betalt fødselspermisjon. Skulle tro det var en hobby de hadde å snakke om alt det fantastiske norge har som ikke amerika har. Amerikanere er forresten kjempeflinke til å snakke dritt om landet sitt, hvor ble det av patriotismen??

Nå sitter jeg i sofaen og ser på fresh prince. Det ble en halv sen kveld ute i går med leopard kjole, høye heler, red carpet og kjendiser. Etterhvert som det ble mer og mer crowded, føttene verket mer og mer og jetlagen kicket inn orket ikke Marita mer og fikk ei søt thai jente til å kjøre henne hjem :P Resten av selskapet hadde visst festet til 8 i dag tidlig.. ZZZzzzzz..

2 timer senere...

Så ja, jeg sitter fortsatt og ser på fresh prince... De har heeelt seriøst 1000 kanaler her og etter å ha brukt 30 minutter på å surfe igjennom russisk porno, spansk såpe, kinesisk sjakk og maaaaasse sport var dette seriøst det eneste verdt å se på. Adam, han ene som bor her er så snill at han faktisk kommer hit for å hente meg og kjøre meg til the edge. Hvor snill går det an å bli? Jeeej, jeg slipper å gå ut i regneeet! Og i kveld skal vi ha movie night her med take out og popcorn. wuhey!

Nå er det bare 4 dager igjen med dans før skolen er stengt i 4 dager. Damnit! Drittjul som skal stenge alt :P hehehe.. Jeg må finne noe annet å trene.. Tror Golds Gym er åpent! Så i dag skal jeg først ta hip hop med leslie scott, jazz funk med verdens beste tony czar, jazz med christina woodard og jazz med denise leitner. Håper kroppen er DØD i kveld! Må bare kjøre på før det er ferie :P hehe..

Så er det bare 10 dager til fantastiske Ragnhild kommer! Weee :D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar